Šok terapija iz Ministarstva poljoprivrede RH

Šok terapija iz Ministarstva poljoprivrede RH

PostPostao/la admin dana 05 stu 2016, 08:14

KRAĐA IMOVINE
Moje satirično pisanje o poticajima je verificirano. Iz Ministarstva poljoprivrede RH upravo sam dobio obavijest o devetorici „gospodarstvenika“ koji su uzimali poticaje u novcu na mojim katastarskim česticama i bez mog znanja. Evo novog posla za USKOK i Državno odvjetništvo! Neki od njih dobivali su novčane poticaje i u milijunskim iznosima. U nastavku objavljujem obavijest iz Ministarstva:


slika
slika
slika

Odgovor Ministarstvu poljoprivrede:
Poštovani,
Izvršio sam uvid u Vaš poslani objavak, te ostao u šoku. Korisnici poticaja na mojim česticama ne obrađuju to zemljište, niti sa mnom kontaktiraju, ne razgovaraju, a neki se prema meni odnose i neprijateljski.
Obradu tog zemljišta plaćao sam, uglavnom, iz vlastitog džepa posve drugim ljudima.
Stoga zahtijevam da pred nadležnim tijelima pokrenete postupak kako bi se bespravni uzurpatori poticaja sankcionirali, a meni se vratio novac za poticaj koji su oni bespravno dobivali.
Molim da ovu našu korespondenciju proslijedite najbližem regionalnom uredu Agencije za plaćanja kako bi se provele potrebne korekcije sukladno članku 13. Pravilnika o evidenciji uporabe poljoprivrednog zemljišta (NN 35/15), te da mi pošaljete kontakt e-mail adrese i brojeve telefona mjerodavnih za ovakve slučajeve.

Crtica
KAKO JE ČOVJEK OSTAO BEZ JEZIKA
Donio ja u Agenciju za plaćanje (da ne govorim o detaljima naziva, skraćeno APPRRR) koja se nalazi u zgradi sisačke Fine, prethodni objavak „Krađa imovine“.
Kao što ste vidjeli, u objavku se jasno vidi kako su mi seljačine „zajašili“ na zemlju, bez mog znanja, podigli "a conto" toga milijunske poticaje, a gospodin iz sisačke Agencije, izvjesni Zdravko Planinc, „polomio se“ da dokaže njihovu (valjda i svoju) nevinost orto-foto snimkama iz zraka.
I ljutito upita za izvor mog saznanja o bespravnim poticajima?!
Tek kad sam mu pokazao da je izvor tih informacija u njegovoj zagrebačkoj „centrali“, čovjek „pregrizao“ jezik i zanijemio.(fram)
admin
Site Admin
 
Postovi: 182
Pridružen/a: 17 ožu 2008, 09:25

Natrag na Komentari

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron