OTVORENO PISMO ĐURE ĐURAČIĆA IZ ČIGOĆA

OTVORENO PISMO ĐURE ĐURAČIĆA IZ ČIGOĆA

PostPostao/la admin dana 15 vel 2016, 23:10

Aktualizirano, o lažnim braniteljima

Cijeli dan sam radio pa će ova priča i biti radna .Naravno da se od rada čovjek umori ali ga i bole sve kosti,interesantno da sam ja i u toku rada stalno razmišljao o tome ,o bolovima koji me opterećuju a i o tome zašto ja sada moram toliko raditi .I onda mi se miješaju razne zgode oko toga da su poneki ljudi,mlađi od mene u mirovini.Znam ih sve i analiziram njihova stanja ,kako imovinska tako i zdravstvena i nije mi jasno zašto njih više od pola nije zadovoljno svojom materijalnom sigurnošću nego i dalje rade i to sada i više nego prije ,Em krše sve ljudske karakterne dogme ,pošto su mahom to sve lažni penzioneri ili umirovljenici koji nisu uopće bolesni niti su invalidi.
Umjesto da se umire i tako se kriju oni su toliko nadmeni i nabusiti da to ne kriju nego se hvale svojom nadmoći nad nama jadnicima koji punimo njihovu vreću koju stalno nadopunjuje Mlinič u svojem državnom mlinu.Kada sve procijenim nije mi krivo što me sve boli jer se pomalo počelo otkrivati sve te razne pljačke koje su uništile tu našu Lijepu Hrvatsku za koju su se borili i ti takozvani branitelji iako su cijelo vrijeme dobivali plaču znači bili plaćenici.
Osobno sam isto takozvani Hrvatski branitelj,imam i spomenicu Dragovoljca i spomenicu iz akcije Oluja ,ništa od toga nisam upotrijebio kao potencijalnu nadmoć prema onima koji to nemaju niti sam osjećao da mi to netko treba dati.Smatram da obraniti svoju državu koja je tada bila naravno u svijetu priznata moja dužnost, bez naknade ,pa branio sam sebe i svoju porodicu.Izmislivši sindrom ludosti i tako dobiti, pojedinci naravno koji to nisu, velike mirovine iako su u godinama kada su za posao najboljim godinama.Što je najgore rade na poljoprivredi voze traktore ,gospodarstva prepisali na žene koje ne znaju traktor ni voziti, a kamo li obrađivati sa njim polje.Na taj način dobivaju potporu za tu proizvodnju i nitko neće skrenuti pažnju na to da su u sukobu( pravnom) sa mirovinskim fondom i meni na grbači.
Dali sam ja toliko nepismen pa sam u zabludi ili sam ljubomoran na njih htio bi to znati,neka se netko javi i u to me uvjeri ili razuvjeri.
Valjda ne ču i ja poludjeti od sada već velike priče kako će godine za mirovinu podići na šezdeset i sedam ,ma molim vas na taj način ja nemam šanse doživjeti mirovinu iako za taj staž stalno uplaćujem ili ako ne onda sam blokiran i tako mi može država oduzeti svu imovinu i dati lažnom ,mlađem branitelju.
Nekad napredni poljoprivrednik, sada čoban
Đuro Đuračić, Čigoć, 4b

Napomena admina: Đuro Đuračić je zbog ovog teksta pod velikim pritiskom, uplašio se jadan svog vlastitog pisanja. Sad vidi da je dirnuo u „drek“ koji je mnogima jako „zasmrdio“…


slika

DIO KOMENTARA PRENESENIH S FACEBOOKA, PODIJELJENO VIŠE OD 30 PUTA

Jozica Vukmanic de Arnez Bravo, branitelju moj...postenjacino...naklon do poda....!

Goga Gubic Prvi posteni branitelj.

Dubravko Fijacko ovo je jako glupa izjava... sto to znaci PRVI posteni branitelj?? svi su ostali neposteni? po cemu to zakljucujete (tu jos uvijek predmnijevam da imate mozga pa ipak zakljucujete, jer to me opet vraca na ovu glupu izjavu!!)

Klara Jakšić Naklon i poštovanje GOSPODINE Đuro Đuračić ! E da je više takovih bili bi obećana zemlja !

Duska Vlcek Bravo gospodine, naklon do poda.

Milan Preradović Gjuru za ministra...

Vesna Nikolić Moj muž je branitelj i nije ni htio otići po spomenicu...taj rat je bio odvratan jer nije bilo partizana...

Jozica Vukmanic de Arnez ovo ne razumijem...stvarno

Vesna Nikolić Jozica Vukmanic de Arnez a kaj ti ne raumiješ..praviš se da ne razumiješ

Jozica Vukmanic de Arnez Kakve vezes Dom. Ratu imaju partizani...i nemoj vredati njih...

Vesna Nikolić naravno..nije ni u pemziji...

Mirna Čadež Maljenović Žalosno...

Deana Vukovic Iskren i pošten ! Ali kome to danas išta znači !

Franjo Martinović Fram Đuro Đuračić je zbog ovog teksta pod velikim pritiskom, uplašio se jadan svog vlastitog pisanja. Sad vidi da je dirnuo u "drek" koji je mnogima jako "zasmrdio".

Deana Vukovic Pa zašto , svi komentari ga podržavaju !

Franjo Martinović Fram daleko je on od ovih komentara, ukinuli mu jadnom i internet, jedva preživljava s ovcama, a lažni branitelji mu se rugaju..

Deana Vukovic Strašno , dok se to sve stavi u red , ako se ikad stavi proći će puno vremena .

Dubravko Fijacko zašto on ne prijavi poimence lažne branitelje? ...jer nema internet??

Franjo Martinović Fram Sva ta "braniteljska sranja" osjetio sam i na "vlastitoj koži", pa razumijem i Đuru, evo vam nove teme, čitajte i uživajte: Spomenica i medalja na mom! Forumu: http://framxxl.com/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=8170

Dubravka Baljevic e gosp. Franjo ima još na žalost našu BRANIELJA/DRAGOVOLJACA - kao vi (i moj - zato danas kroje sudbinu vama i ostalima SVI KOJI SE NISU ISKAZALI U OBRANI DOMOVINE- ili su samo bili u podrumima. Žalosno ali istinito.

Dubravko Fijacko a tema ti je deplasirana... ne zato jer nema laznih branitelja... vjerojatno ih ima i treba ih poimence prokazati, tko zna za takve a ne laprdati u vjetar!!
drugo, kad vec spominjes "armiju laznih branitelja" onda ih sigurno znas jako puno pa radije kr...Vidi više

Franjo Martinović Fram tako je, o tome su "laprdijale" sve dosadašnje braniteljske vlade, a i sad "laprdijaju", ti isto to radiš, samo u nastavku. Dok je takvih koji samo laprdijaju, blago onima koji profitiraju

Dubravko Fijacko ti daj tocne i konkretne podatke tko profitira i koliko a ako smatras da je netko tko je ostao bez nogu i dobija mirovinu profitirao, onda se pitam bas koliki ti je IQ??

Dubravko Fijacko jasno je da politicari to ponekada verbalno koriste... i ti isto tako, pa ne znam jel i profitiras od larpdanja u prazno, ali daj tocne i konkretne podatke koliko branitelja prima ikakve mjesecne novce, a onda jos istrazi i koji su tocno iznosi u pitanju!!

Franjo Martinović Fram od mene tražiš da radim posao onih koji su za to plaćeni, a ne rade ga, ne budi smiješan, tako kao ti, govore i lažni branitelji..

Jozica Vukmanic de Arnez tih spomenica i tih medalja ima na kilometre i kile...obican papir...

Dubravko Fijacko papir koji NIKOME nije donio nikaklve beneficije... podijeljeno je toga i kome ne treba, ali se nitko od toga nije obogatio (osim mozda onoga tko je to jednokratno tiskao)
ali glavno da se baci kost pa da psi mogu zalajati

Franjo Martinović Fram kladim se da si branitelj s papirima, jesam li u pravu?

Dubravko Fijacko za ovo je nebitno jesam li ja branitelj s papirima a od kada je registra to se moze i provjeriti... definitivno spadam u skupinu od vise stotina tiisuca (koliko se sluzbeno navodi) branitelja koji sigurno NE PRAZNE prioracun jer ne dobijaju niti jednu...Vidi više

Franjo Martinović Fram Pretpostavljam da si se našao pogođen ovim "otvorenim pismom", udaljio si se od teme, odgovori jadnom Đuri

Dubravko Fijacko mene Đuro niti itko pojedinačno ne zanima... Đuro nek si sam traži odgovore i nek vidi za koga je glasovao na izborima... meni je puno bitnije kad ga netkom nazove JEDINIM POSTENIM braniteljem ili tako nesto, jer to je obicno laprdanje i iskrivljavanje istine koje se koristi u dnevno-politicke svrhe a Đuro ima neku od braniteljski udruga, bar njih ima koliko hoces, pa nek si trazi pravdu

Dubravko Fijacko inače, što se tiče tog Đure, uopće ne ulazim u njegovu problematiku, ali vidim način razmišljanja... recimo, on kao seljak bi morao znati da velika većina žena na selu ZNA voziti traktor i sigurno to i radi... ali mu njegov ograničeni um ne dozvoljava ...Vidi više

Anton Kvasić Dragu Dubravko, malo si pomiješao lončiće, Za koga si ti glasao, i u koje svrhe si glasao - za one koje si glasao. Nema smisla žaliti ljude, koliko ima ili nema u netko uma. Gospodin Đuro iz Čigoća, je ispričap svoju priču, ajde nam ti Dubravko ispričaj svoju priču ovako spontano kao što je ispričao ovaj čovjek za kojega kažeš da "mu njegov ograničeni um ne dzvoljava da to izgovori " L.p Kolika je tvoja penzija.?

Dubravko Fijacko Svrha mog glasovanja je buducnost ove zemlje...ne kazem da je moj izbor jedini dobar, niti da je najbolji, ali svakako nije dio nase svakodnevne podjele na lijeve i desne... Dok se ne maknemo od pljuvacine po "onim drugima" necemo imati ni buducnost. N...Vidi više

Stipe Radilović E Đuro branitelju NORMALNI, normalan je sve teže i teže biti, jer je naše okruženje sve NEnormalnije, u kojem vladajuće političke stranke svako malo pale otrovne i smrdljive vatre

Milan-Mile Vujko . 2 zajedničkih prijatelja
Dragi Đuro, Ti si 100% Čovjek, sa velikim Č. Znam da se od toga ne živi, ali mnogi bi puno toga dali da postanu to što si Ti, Čovjek, ali i umrijet će bez te "itule"!

Nebojsa Radica Znata sta cu vam rec oni onda su mi islii na k... sa privilegijama.spomenicama i tako to i uz to da su se borili za moju slobidu i oni sto su se bucali u prsa.Jedini sto se nisu bigatili a koto tega.I onih sto nusu ni cutili rat a busanjem se probijali...Vidi više

Zdenka Skoko E svaka Vam cast gospodine! Sve ste istinito rekli, samo nitko ne abadira..,,to je sve mafija

Zdenka Skoko Ja znam imenom i prezimenom deset laznih branitelja koji primaju tisucu eura mirovinu.,,,al sto to vrijedi,.,

Ivanka Pugar Zašto je onda napravljen registar branitelja,ako još postoje lažni branitelji,mislim da taj posao treba dovršiti i sankcionirati te lažne branitelje.
Do kada ćemo trpjeti nepravdu,koja boli prave branitelje,a svima poštenim ljudima izvlači kune iz novčanika!

Dubravko Fijacko Napisite barem ovdje njihova imena. Inace bi netko s pravom mogao reci da zna stotine ljudi koji pisu budalastine po Facebooku...ali sto to vrijedi. Ok?

Beno Taras Bravo Đuro čovječe!

Stjepo Mostahinic ima odlicne zube? kako mu se zove zubar?

Jasminka Timovski Koliko mu je dala ova država , za koju se borio, zubi mu ni ne trebaju.,pa je odlazak zubaru prepustio onima, koji su preuzeli njegove zasluge, time i trpezu, za koju su zubi neophodni.

Mira Bozikov . Prijatelj sa Zoran Nekic
Čisto u sridu, bravo Jasminka

Slavko Lepej Gospodine Djuro, kako god vam je tesko, ali vi ste SRETAN COVJEK!
Tako i vecina gradjana koja zivi cestito od svojih deset prstiju...

Palma Blue Svaka čast, TO JE BIO BRANITELJ, I OSTAO ŠTO JE BIO

Baldo Pavlina a što su ondas šatoraši i ostali- je ovo pošteni Branitelj

Nada Herak eto o tome često pričam a ne o pravim braniteljima i poštenim ljudima , dali ih među njima ima bar malo

Baldo Pavlina i nama i njima odi nema poštenega svita vrlo malo

LJiljana Grohovac Pošten ste čovjek Đuro i to je vaš problem!

Dajana Rastovac . 2 zajedničkih prijatelja
Ema svi hoće pisati o lažnim braniteljima i javno napisati njihova imena sigurno bi se krenulo sa mrtve točke pa bi i hrvatski budžet bio puniji kad lažna i vrate što su nezakonito dobili, aparati branitelji napokon dobili svoja prava

Dajana Rastovac . 2 zajedničkih prijatelja
Mahtjela sam napisati svi vi koji znate tko su lažni branitelji i invalidi iznosite imena u javnost i pokrenite lavinu

Franjo Martinović Fram Pa će lavina s "lavovima" na tebe, umjesto na njih! To govorim iz iskustva!


Napomena admina:

Đuro Đuračić je zbog ovog teksta pod velikim pritiskom, uplašio se jadan svog vlastitog pisanja. Sad vidi da je dirnuo u "drek" koji je mnogima jako "zasmrdio".
admin
Site Admin
 
Postovi: 182
Pridružen/a: 17 ožu 2008, 09:25

Natrag na Komentari

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron